Positieve en zorgzame vrouw (39)

Je zult je snel op je gemak voelen bij deze lieve, no-nonsense vrouw. Ze is positief ingesteld en dat straalt ze ook uit. What you see is what you get! Inmiddels is ze een jaar vrijgezel en staat weer open voor een leuke man in haar leven.

Ze werkt al 19 jaar met liefde in de gehandicaptenzorg. Momenteel als persoonlijke begeleider op de dagbesteding. Hoe hou je dit lichamelijk vol? Wordt haar wel eens gevraagd. Hoewel het soms best zwaar is, deinst ze hier niet voor terug. Die knuffels als waardering maken het de moeite waard!

Ze is sowieso een moedige dame. En heeft al heel wat dromen verwezenlijkt. Zo heeft ze 4 maanden alleen door Australië gereisd en parachute gesprongen.

Familie en vrienden zijn voor haar heel belangrijk en ze staat altijd voor hen klaar. Ze zou het waarderen als haar partner het leuk vindt hier onderdeel van te zijn.

Naast haar vele hobby’s is haar grootste passie reizen! Ze heeft al veel van de wereld gezien: Thailand, Zuid-Afrika, Mexico, de lijst met landen lijkt oneindig. Ook gaat ze graag op stedentrip. Als haar partner met haar de wereld verder zou willen ontdekken, zou ze dat fantastisch vinden! Maar het is geen must. Ze vindt respect en elkaar in elkaars waarde laten in een relatie ook heel belangrijk. Bij haar kun je dus jezelf zijn en ook je eigen ding doen.

Personalia
Lengte: 1m73
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: rood
Lengte haar: lang
Postuur: volslank
Kledingstijl: casual
Type: positief, eerlijk, avontuurlijk, zorgzaam.
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle dame

Wie zoekt zij?

Een eerlijke, zorgzame man zonder kinderwens die zijn gevoelens niet opkropt. En samen met haar meer van de wereld wil zien.

Ben jij tussen 38 en 43 jaar? En kijk jij er al naar uit met haar een terrasje te pakken of lekker te wandelen door het bos? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze positieve, zorgzame vrouw?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?