Vlotte, verzorgde en spontane vrouw (67)

Deze vlotte, sociale en spontane vrouw is té leuk om alleen te blijven. Niet alleen haar vriendinnen vinden dat. Na de afgelopen jaren voor anderen te hebben gezorgd, wil ze nu ook voor haar eigen geluk gaan. En samen met een lieve man die zijn leven op orde heeft, leuke dingen ondernemen.

Haar familiebanden zijn hecht. Uit haar voormalige huwelijk van 31 jaar zijn twee prachtige dochters voortgekomen. In Stockholm kent ze inmiddels behoorlijk de weg. Want ze verblijft daar meerdere keren per jaar bij haar oudste dochter. Ze houdt sowieso van erop uitgaan. Gezellig op stedentrip in eigen land of Europa. En daar naar het museum of het terras gaan.

25 jaar heeft ze een fantastische tijd gehad als lerares ‘bewegen op muziek’. Ze klikt met de jeugd. Nu ze met prepensioen is, gaat ze dagelijks lekker fietsen of wandelen. Ze geniet van haar vrijheid en heeft altijd oog voor de mooie dingen in het leven.

’s Ochtends zet ze direct de radio aan. Muziek is belangrijk voor haar, het brengt herinneringen boven. Ze heeft een grote kast vol cd’s en waardeert Avicii tot aan B.B. King. Aan een bezoek aan North Sea Jazz festival beleeft ze veel plezier. Lijkt het je gezellig dit samen te beleven?

Aan haar heb je een vrolijke, empathische vrouw die er altijd verzorgd uitziet. Jong van geest, met een grote interesse in de samenleving. Ben jij die nuchtere levensgenieter die graag het voortouw neemt en eens een arm om haar heen slaat? Laat dan deze mooie vrouw niet lopen en neem snel contact op!

Personalia
Lengte: 1m62
Kleur ogen: donkerbruin
Kleur haar: bruin
Lengte haar: lang
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: modieus, vlot en stijlvol
Type: spontaan, zorgzaam, sociaal met humor
Opleiding: MBO+
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle vrouw

Wie zoekt zij?

Een verzorgde, betrouwbare en zorgzame man. Je staat optimistisch in het leven en hebt iets te vertellen. Vitaliteit is belangrijker dan leeftijd!

Kijk jij er al naar uit samen met haar te gaan wandelen of wat te drinken op het terras? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze spontane, verzorgde vrouw?

Heb je een vraag?