Verzorgde, spontane vrouw (65)

Deze aantrekkelijke, goed verzorgde en zelfstandige vrouw levert het bewijs dat kalenderleeftijd maar een getal is. Haar ogen sprankelen, ze houdt wel van een geintje en is naar eigen zeggen nooit chagrijnig.

Zorgzaamheid is wat haar typeert. En niet alleen in haar keuze voor een loopbaan in de zorgsector. Haar 2 dochters en 6 kleinkinderen zijn haar rijkdom. Ze staat altijd met raad en daad voor hen klaar. Daarnaast is ze vrijwillig maatje van een oudere dame.

De lange rij kookboeken in haar kast verraadt dat ze van koken en lekker eten houdt. Ze waardeert het in een partner als hij samen met haar daarvan kan genieten. Kom je voor het eerst bij haar eten? Dan maakt ze graag een heerlijk pannetje mosselen voor je klaar. Een glaasje droge witte wijn mag daarbij niet ontbreken.

In een relatie met haar mag je erop rekenen dat je jezelf kunt zijn. Ze vindt wederzijds respect erg belangrijk. Een open, eerlijke en betrouwbare man met humor past goed bij haar.

Het moet gezegd: de afgelopen 6 jaar na haar hersenbloeding heeft ze het taai gehad. Met haar bewonderenswaardige relativeringsvermogen heeft ze deze periode, waarin ze tevens vrijgezel werd, doorstaan. En is weer helemaal klaar voor een partner die met haar gezellige dingen wil ondernemen. Want erop uitgaan naar het theater, fietsen, een weekend weg of een gezelschapsspelletje spelen, vindt ze samen veel leuker dan alleen. Jij ook?

Personalia
Lengte: 1m74
Kleur ogen: bruin + blauw randje
Kleur haar: bruin
Lengte haar: lang
Postuur: normaal
Kledingstijl: vrouwelijk en stijlvol
Type: verzorgd, spontaan, zorgzaam
Opleiding: MBO+ medisch secretaresse, schoonheidsspecialiste
Woonplaats: Walcheren
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle dame

Wie zoekt zij?

Een eerlijke, goed verzorgde, vrolijke man met een normaal postuur tot 67 jaar. Die graag met haar nieuwe dingen wil ontdekken.

Kijk jij er al naar uit samen met haar gezellig wat te gaan drinken of een strandwandeling te maken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze verzorgde, spontane vrouw?

Menu
Chat openen
Heb je een vraag?