Ondernemende, empathische vrouw (58)

Deze ondernemende, empathische vrouw staat positief in het leven en weet wat genieten is: bijna ieder weekend geniet ze van lekker koken, tuinieren en relaxen in haar vakantiehuisje op Walcheren vlakbij het bos en strand.

1,5 jaar gelden heeft ze haar bakermat, Zuid-Holland, verlaten. En woont nu in een appartement in haar geliefde Zeeland, waar ze zoveel vrijheid ervaart. Aan het dagelijkse uitzicht over het water kan ze wel wennen!

Op haar drie volwassen kinderen uit een eerder langdurig huwelijk is ze enorm trots. Het contact met hen is mooi en open. Evenals met haar vele vriendinnen!

Ze heeft een goedlopende eigen praktijk in voetreflexologie. Haar klanten behandelt ze met oprechte aandacht en een vleugje humor. Mensen met klachten verder helpen en in hun kracht zetten is wat haar voldoening geeft in haar werk.

Ook in haar vrije tijd vindt ze het leuk om mensen blij te maken en leuke dingen te organiseren. Denk aan een nieuwjaarsduik! Zeezwemmen doet ze 1x per week en daarnaast vindt ze haar rust in yoga.

Waardevolle gesprekken voeren, maar ook in stilte samen kunnen zijn, begrip voor elkaar en vertrouwen vindt ze belangrijk in een relatie. Sta je bewust in het leven, hou je van de natuur en ben je avontuurlijk ingesteld? Dan zouden jullie een goede match kunnen zijn.

De liefde delen en vieren, dat wil ze met haar partner doen! Startend vanuit een latrelatie. Wat denk je ervan met een camper naar Zweden te rijden en te zien waar jullie uitkomen? Op stedentrip te gaan? Of samen de zon op het strand te zien opkomen en koffie te drinken in de duinen? Een ding is zeker: met deze veelzijdige vrouw in je leven wordt het nooit saai!

Personalia
Lengte: 1m70
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: donkerblond
Lengte haar: halflang
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: casual, sportief
Type: empathisch, positief, zelfstandig en avontuurlijk
Opleiding: HBO
Woonplaats: Walcheren
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle vrouw

Wie zoekt zij?

Een mannelijke, verzorgde man met een energieke uitstraling tot +/- 62 jaar. Een echt gevoelsmens.

Kijk jij er al naar uit haar beter te leren kennen tijdens een gezellige wandeling? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze ondernemende, empathische vrouw?

Heb je een vraag?