Zorgzame, nuchtere en loyale vrouw (39)

Deze op en top zorgzame vrouw straalt een heerlijke rust uit. Bij haar thuis geldt: zo moeder zo dochters. Allebei haar meiden van 9 en 15 jaar zijn evenals zijzelf blond en de rust en liefheid zelve. Ook de typisch Zeeuwse nuchterheid vind je in haar karakter terug. Ze doet wat ze zegt en je weet precies wat je aan haar hebt.

Haar zorgzaamheid kan ze verder goed kwijt in haar parttime werk als zorgondersteuner in het ziekenhuis. De betrokkenheid bij de patiënten en een praatje met hen maken geven haar veel voldoening.

Ze heeft twee beste vriendinnen. Met een deelt ze een gezamenlijke hobby: films kijken en verzamelen! Uit haar collectie van wel 500 dvd’s kiest ze meestal thrillers of Engelse detectives. Thee en M&M’s mogen niet ontbreken tijdens de wekelijkse filmavondjes! Met de ander, maar ook met haar dochters, bezoekt ze graag een leuke stad om te winkelen. Eindhoven en Rotterdam zijn favorieten.

Ze houdt van gezelligheid en vrolijke muziek. Grote kans dan ook dat je haar tegenkomt tijdens een foute party of carnaval! Als Spaanse danseres, piraat of in neonkleuren. Maar wel altijd nuchter, want ze moet dan nog rijden.

Deze betrokken, trotse moeder staat altijd voor haar kinderen klaar. Maar na een relatie van 16 jaar is ze inmiddels weer een jaar vrijgezel. En is er klaar voor om een betrouwbare, verzorgde man te leren kennen die oprechte interesse toont in haar. Met wie ze samen uit kan gaan en een evenwichtige relatie kan opbouwen. Ze vindt het daarbij belangrijk ruimte te houden voor eigen bezigheden. En gunt haar partner die ook.

Personalia
Lengte: 1m70
Kleur ogen: groen
Kleur haar: blond
Lengte haar: halflang
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: casual
Type: zorgzaam, sociaal, nuchter, loyaal
Opleiding: MBO
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle vrouw

Wie zoekt zij?

Een betrouwbare man om op te kunnen bouwen, met oprechte interesse tussen de 35 en 45 jaar. Een goede klik is belangrijker dan leeftijd!

Kijk jij er al naar uit haar beter te leren kennen tijdens een gezellige wandeling? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze zorgzame, nuchtere vrouw?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?