Zelfstandige, creatieve en zorgzame man (79)

Rust, vrijheid, de natuur, reizen en lekker eten en drinken: hier geniet deze zelfstandige en sociale ondernemer al vele jaren van. Wat het geheim is van zijn blakende gezondheid? Iedere dag een glas goede wijn en altijd lekker bezig zijn!

Dingen creëren, dat is de rode draad in zijn leven. (Verbouw)projecten pakte hij altijd groots aan. Ook heeft hij zijn tuin eens helemaal zelf aangelegd. In zijn tuin komt hij nog steeds graag. En daar zijn de vogels uit de buurt blij mee. De voederzakjes en appels die hij ze dagelijks voert, verraden zijn zorgzame kant. Hij vindt het niet meer dan vanzelfsprekend om het plezierig te maken voor anderen.

Echt genieten kun je alleen samen meent hij. Hij praat uit ervaring, want hij heeft tot 4 jaar geleden enkele lange relaties gehad. Wat zou hij het weer gezellig vinden het leven te delen met een vriendelijke en goed verzorgde, zorgzame vrouw. En samen met haar verfijnd uiteten gaan. Daarnaast mag hij graag zelf een kippetje grillen in de open haard. Als zijn toekomstige partner ook lekker kan koken, dan is dat voor hem als bourgondiër zeker een pre.

Deze natuurliefhebber straalt wanneer hij over de rondreizen met zijn auto door Frankrijk en Italië praat. Zijn vakanties bereidt hij altijd tot in de puntjes voor. Romantische, oude hotelletjes in the middle of nowhere aan een rivier of meer hebben zijn voorkeur. Ga jij in juni of september gezellig met hem mee?

Samenwonen en intimiteit met een partner ziet hij op termijn zeker nog zitten. Als jij daar ook zo over denkt zou hij dat fijn vinden. Maar hij legt je niets op. Je kunt met hem prima compromissen sluiten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze interessante man met wie je een goed gesprek kunt voeren? Neem dan snel contact op!

Personalia
Lengte: 1m85
Kleur ogen: blauwgrijs
Kleur haar: grijs
Lengte haar: kort
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: netjes, casual
Type: zorgzaam, zelfstandig, creatief, bourgondiër
Opleiding: ULO
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze man

Wie zoekt hij?

Een goed verzorgde, vriendelijke en zorgzame vrouw met gevoel voor humor.

Dat je energiek in het leven staat is belangrijker voor hem dan leeftijd. Kijk jij er al naar uit gezellig wat met hem te gaan drinken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze creatieve, zelfstandige man?

Heb je een vraag?