Betrouwbare, goed verzorgde man (59)

Op deze goed verzorgde, sociale en nuchtere Zeeuw kun je bouwen. Hij heeft niet veel reuring nodig en geniet van de fijne, kleine dingen in het leven.

Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft zijn moeder 7 jaar lang liefdevol verzorgd tot het einde van haar leven 2 jaar geleden. Hij is er nu aan toe om met een gelijkgestemde, huiselijke, traditionele en vrouwelijke vrouw een mooie vriendschap op te bouwen. Wie weet wat daar op de lange termijn uit voortkomt. Hij is 30 jaar geleden getrouwd geweest, maar heeft geen ervaring met kinderen. Een vrouw zonder kinderen lijkt hem daarom het beste bij hem passen.

Een uitgaanstype is hij niet. Al gaat hij er in zekere zin wel vaak op uit. Hij fiets graag naar Knokke, Blankenberge of Brugge. En heeft nog een extra fiets klaarstaan voor de vrouw die dit gezellig samen met hem wil gaan doen. Hij zou haar ook graag meenemen om een rondje te rijden op zondag om de Walcherse kust eens te ontdekken.

Deze man is oprecht tevreden met het leven dat hij leidt. Hij werkt al 37 jaar als logistiek medewerker bij dezelfde werkgever. Zijn huis staat er netjes bij en verraadt zijn hobby: klussen! Hij is altijd lekker bezig met zijn handen.

De zomer is zijn favoriete jaargetijde, dan geniet hij van de zon en zwemt graag in zee. Ga jij komend seizoen gezellig met hem mee? Als je zijn maatje bent, dan heeft hij veel voor je over. Voor hem betekent vriendschap: er voor elkaar zijn en voor elkaar zorgen in goede en slechte tijden.

Wees in dit geval niet onzeker of verlegen, al vindt hij dat juist hele mooie eigenschappen in een persoon. En reageer snel op zijn profiel!

Personalia
Lengte: 1m88
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: donkerbruin/grijs
Lengte haar: kort
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: casual
Type: verzorgd, sociaal, nuchter, betrouwbaar
Opleiding: LTS
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sportieve man

Wie zoekt hij?

Een vrouwelijke, verzorgde en huiselijke vrouw zonder kinderen. Die openstaat voor vriendschap en kan genieten van de kleine dingen in het leven.

Ben jij jonger dan +-65 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem gezellig wat te gaan drinken of fietsen? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze zorgzame, betrouwbare man?

Heb je een vraag?