Sociale, nuchtere en eerlijke man (57)

Wat een leuke, nuchtere Zeeuw is deze man. En ook nog eens heel prettig in de omgang!

Hij is een echt buitenmens. En woont mooi vrijstaand in een dorp aan de Oosterschelde. Ruim 30 jaar heeft hij zijn leven gewijd aan zijn boomgaarden met appels en peren. Inmiddels doet hij het rustiger aan. Hij heeft de boel 2,5 jaar geleden verkocht. Nu werkt hij parttime, 6 uur per dag, als preventiemedewerker ARBO en magazijnbeheerder bij een bedrijf waar hij graag zijn neus af en toe in de kassen steekt.

Hij heeft het naar eigen zeggen goed naar zijn zin. Zijn kennissenkring is groot en hij dopt prima zijn eigen boontjes. Maar het lijkt hem ook heel fijn om het samen met een partner gezellig te hebben. En leuke dingen samen te ondernemen: een rondje stad en een terrasje doen, zwemmen of gewoon relaxt thuis een goed gesprek voeren. Hij staat er zeker ook voor open om nieuwe dingen uit te proberen die passen binnen zijn mogelijkheden!

’s Ochtends is hij op zijn best, hij is van nature energiek en kan niet lang stilzitten. Na het avondeten neemt zijn energie af door een zeldzame spierziekte. Een vrouw die hiervoor begrip heeft of zichzelf hierin herkent, is een hele goede match! Gelukkig weet hij zijn activiteiten goed te plannen en doseren, waardoor hij veel kan. Zoals lekker rommelen in de tuin, een stukje fietsen of wandelen en klussen aan zijn huis.

Aan hem heb je een opgewekte, stabiele man. Gesprekken met hem zijn serieus en op niveau, maar zeker ook met een gepaste dosis humor. In een relatie vindt hij eerlijkheid, vertrouwen en goede communicatie belangrijk. Meebewegen met elkaar, maar elkaar niet willen veranderen. Jij ook?

Personalia
Lengte: 1m80
Kleur ogen: blauwgrijs
Kleur haar: grijswit
Lengte haar: kort
Postuur: slank
Kledingstijl: casual
Type: no-nonsense, sociaal, eerlijk, doorzetter
Opleiding: MBO+
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sociale man

Wie zoekt hij?

Een sociale, praktisch ingestelde en eerlijke vrouw. Die het gezellig vindt samen leuke dingen te ondernemen.

Kijk jij er al naar uit met hem op een terrasje wat te gaan drinken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sociale, no-nonsense man?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?