Sportieve, handige en sociale man (56)

Deze sociale en sportieve man met Brabantse roots is altijd lekker bezig. In de afgelopen jaren heeft hij vrijwel alles in huis eigenhandig vernieuwd. Je kunt hem met recht een handyman noemen. Daarnaast is hij muzikaal en speelt sinds 12 jaar saxofoon. Hij zit op improvisatieles en wil uiteindelijk spontaan met muziek mee kunnen spelen.

Al 35 jaar is hij werkzaam bij defensie. Eerst als onderhouds-monteur van vliegtuigen. En nu 4 dagen per week als systeembeheerder. Hij heeft veel van de wereld gezien en meegemaakt. Dit heeft hem een rijker leven gegeven. Maar hij is ook graag thuis. Qualitytime met zijn volwassen dochter en zoon van 9 die bij zijn moeder woont, vindt hij ook belangrijk.

Met 59 jaar mag hij met pensioen. 2 dagen per week werken als chauffeur en verder genieten van het leven lijkt hem een heerlijke invulling. En dat zou hij het fijnst vinden samen met een leuke partner. Die zich net als hij goed zelf kan vermaken. Een energieke en creatieve vrouw trekt hem aan.

Hij sport 3x per week, vaak in zijn pauze. Dan gaat hij zwemmen, fietsen of hardlopen. Verder is hij een liefhebber van dingen met twee wielen: zijn mountainbike voor een rondje bos. En zijn motor voor een toertje Duitsland of Frankrijk met vrienden. Rij je eens mee of wil je achterop? Dat zou hij gezellig vinden.

Op reis en als hij uitgaat, kiest hij voor kleinschaligheid. Een intieme B&B, een kleine kroeg of sfeervol theater vindt hij leuk om naartoe te gaan. Jij ook?

Hij kijkt uit naar een gelijkwaardige relatie waarin geven en nemen in balans is. Waarin je elkaar ziet en om elkaar geeft om wie je bent en niet om wat je doet. Goed nieuws als je van knuffelen houdt: hij is een echte knuffelbeer en uit zijn liefde graag door hand in hand te lopen.

Personalia
Lengte: 1m72
Kleur ogen: donkerbruin
Lengte haar: gemillimeterd
Kleur haar: grijs
Postuur: normaal
Kledingstijl: casual
Type: sportief, zorgzaam, sociaal, handig, doorzetter
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sportieve man

Wie zoekt hij?

Een eerlijke, creatieve vrouw met een energieke uitstraling tussen 52 en 60 jaar.

Lijkt het je leuk eens gezellig samen wat te gaan drinken of in de natuur erop uit te gaan? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sportieve, handige en sociale man?

Heb je een vraag?