Geduldige, eerlijke man (50)

Boer zoekt vrouw’ liefhebsters opgelet: deze eerlijke en fitte fruitteler zal je niet op televisie zien! Wel kun je hem vinden tussen de peren in de mooie Zak van Zuid-Beveland.

Deze mannelijke man is een goede prater, als het tenminste ergens over gaat. Zoals over maatschappelijke onderwerpen. Of vol trots over zijn 14 hectare perenbomen! Hier stopt hij veel tijd en energie in. Maar genieten van het leven daarnaast vindt hij ook heel belangrijk. Hij is daarom bezig zijn werk zo in te richten dat hij er makkelijk tussenuit kan. Hij heeft al personeel dat hem helpt met snoeien en dunnen. Dat hij zijn bedrijf verkoopt in de toekomst sluit hij ook niet uit.

Na 20 jaar huwelijk en scheiding 3,5 jaar geleden, staat hij nu weer evenwichtig in het leven. Zijn studerende, uitwonende zoons ziet hij wekelijks. Zijn bedrijf loopt goed. En hij heeft vrienden die hij al 37 jaar kent en vele kennissen om mee naar tentfeesten te gaan. Maar die gezellige vrouw die met hem een weekendje eropuit wil, een lekker hapje wil eten of een rondje fietsen, is daarnaast nog heel welkom!

Boerin hoef je als zijn toekomstige partner niet te worden. Dan heb je elkaar aan het einde van de dag tenminste nog wat te vertellen, vindt hij. Wel is het handig dat je een beetje conditie hebt. Hij zou graag op actieve vakanties gaan. Samen genieten van natuurwandelingen in Ierland of Noorwegen. Of de oud-Griekse cultuur bewonderen, want geschiedenis vindt hij erg interessant. Heb je nog andere suggesties? Daar staat hij zeker voor open!

Ben jij een naturel en normaal tot volslanke sociale vrouw met een vlotte babbel? En voel jij je aangetrokken tot deze eerlijke en aardige vent, die in een relatie oprechte interesse in je toont? Laat dan snel van je horen!

Personalia
Lengte: 1m82
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: bruin
Lengte haar: kort
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: casual
Type: geduldig, sociaal, stipt, eerlijk, rustig
Opleiding: MBO
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze man

Wie zoekt hij?

Een actieve, begripvolle en eerlijke vrouw. Sociaal met een normaal tot volslank postuur.

Ben je tussen +-43 en 53 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem een strandwandeling te maken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze rustige, sociale man?

Heb je een vraag?