Sociale, sportieve man (44)

Deze sociale, actieve en sportieve man verveelt zich nooit. Hij werkt fulltime als productontwikkelaar in de voedingsindustrie. En bekostigt hiermee zijn vele liefhebberijen. Hij omschrijft zichzelf als een ‘Zeeuwse Bourgondiër’ die bijna alles lust. In zijn vrije tijd gaat hij namelijk graag uit eten of gezellig een biertje drinken met vrienden in de tuin of bij de voetbal.

Hij heeft een grote, hechte vriendengroep die hij al sinds zijn jeugd kent. Zijn vrienden vragen zich wel eens af waarom hij geen kinderen heeft? Hij kan zo goed met ze overweg! Zelf heeft hij geen kinderwens, maar wel ervaring met een partner met kinderen. Als zijn toekomstige vrouw kinderen heeft, kan ze ervan op aan dat hij leuke dingen met ze zal ondernemen, zoals bowlen of naar de bioscoop gaan.

Sporten is belangrijk voor hem. In de fitnessruimte zul je hem niet tegenkomen. Want hij is een écht buitenmens. 3x per week loopt hij hard, maar hij is ook in voor een mooie wandeling door de bergen of bossen.

Als hij een land mocht kiezen om te wonen dan springt Oostenrijk er voor hem uit. Het is daar schoon en netjes en de vriendelijke mensen en prachtige natuur spreken hem erg aan. Een vrouw die ook van de natuur houdt, hiermee respectvol omgaat en niet bang is om met haar voeten in de modder te staan, past goed bij hem. Hij heeft dit jaar een van zijn dromen verwezenlijkt: een eigen buscamper. En het lijkt hem heel gezellig om samen met een partner hiermee op pad te gaan. Scandinavië staat nog hoog op zijn wensenlijst.

Vind jij eerlijkheid, openheid en praten over gevoelens onmisbaar in een relatie? Dan heb je in deze empathische man je gelijke gevonden!

Personalia
Lengte: 1m70
Kleur ogen: donkerbruin
Kleur haar: lichtbruin
Lengte haar: gemillimeterd
Postuur: slank
Kledingstijl: casual/netjes
Type: actief, verzorgd, sociaal, sportief, lief
Opleiding: MBO
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sportieve man

Wie zoekt hij?

Een vlotte, verzorgde, maar ook stoere natuurliefhebster. Een doorzetter die wat voor anderen over heeft.

Ben jij een vrouw tussen 38 en 48 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem een hapje te gaan eten of een terrasje te pakken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sportieve, verzorgde man?

Heb je een vraag?