Sociale en creatieve man (43)

Deze charmante, sociale ‘metroman’ is een ware kunstenaar met zijn handen. Als zelfstandig schilder-stukadoor met specialisatie in ornamenten, tovert hij de panden van zijn klanten om in paleizen. Zo ook zijn eigen woning: een prachtig herenhuis op een perceel van 4000m2 grond. Hij hoopt dit project over een jaar of 10 te hebben afgerond. Maar het is er nu al heerlijk wonen met zijn kinderen van 7, 9 en 11 jaar. Het ouderschap wisselt hij in goede harmonie af met hun moeder. In zijn tuin lopen de hangbuikzwijntjes, kippen en konijnen vrij rond. Hij geniet ervan met zijn dieren te knuffelen. Als partner van deze knuffelbeer zal je daar ook zeker aan moeten geloven!

Hij omschrijft zichzelf als een gezellige, rustige levensgenieter. En deelt deze levensvisie graag met een lieve vrouw die respect en eerlijkheid in een relatie belangrijk vindt. Hij gaat graag uit eten, uitgebreid winkelen of naar de sauna. Maar op de dansvloer is hij écht helemaal in zijn element. Als Hollandse jongen heeft hij verrassend losse heupen! Hij danst wekelijks Salsa bij de dansschool. En hij en zijn dansvriendengroep laten niet snel een dansfeest aan zich voorbijgaan. Een getinte, vrouwelijke vrouw vindt hij aantrekkelijk. Het is ook zeker een pre als ze met hem wil dansen.

Ook zorgzaamheid typeert deze veelzijdige man. Hij kan heerlijk pikant Aziatisch of Antilliaans koken. Verzorgt je liefdevol als je ziek bent. En bedenkt originele uitjes. Wil jij hem ook eens in de watten leggen? Hij waardeert gelijkwaardigheid in een relatie. Als jouw ogen beginnen te sprankelen bij de gedachte deze one-in-a-million-man te ontmoeten, reageer dan snel op zijn profiel. En wie weet gaan jullie binnenkort op date!

Personalia
Lengte: 1m80
Kleur ogen: donkerbruin
Lengte haar: kaal
Baard: ringbaard
Postuur: slank, atletisch
Kledingstijl: netjes
Type: sociaal, creatief, rustig, zorgzaam.
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vrijgezelle man

Wie zoekt hij?

Een getinte, vrouwelijke, eerlijke en lieve vrouw. Die kan genieten van de kleine, fijne dingen van het leven.

Ben jij tussen 36 en 48 jaar? En kijk jij ernaar uit met hem lekker buitenlands uit eten te gaan en te Salsadansen? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sociale, creatieve man?

Menu
Chat openen
Heb je een vraag?