Vriendelijke en loyale man (43)

Zijn grijsblonde krullen dansen vrolijk op zijn hoofd. Deze man straalt een en al vriendelijkheid uit. Hij heeft zelfs iets ontwapenends!

Met recht kun je zeggen dat hij groene vingers heeft. Na de Groene School is hij direct in de kassen gaan werken. Sinds een aantal jaar werkt hij fulltime in de groenvoorziening. En is onderdeel van een gezellig team op een camping. Hij is erg behulpzaam en als je het hem vriendelijk vraagt, houdt hij zelfs in zijn vrije tijd nog je tuintje voor je bij.

Hij heeft een eigen sfeervol jaren ’30 huis. Zijn ouders en zus wonen in de buurt. Met hen heeft hij een goede band. Hij eet dan ook vaak gezellig met hen samen. In het weekend tref je hem in de sportschool. Daar volgt hij Spinning, Zumba en Poweryoga. Ook houdt hij ervan muziekfestivals te bezoeken. Een lieve vrouw die het leuk vindt om samen te sporten en leuke dingen te ondernemen spreekt hem als partner erg aan. Daarnaast schat hij in dat een vrouw van gelijkwaardig niveau met ook een praktijkberoep, goed bij hem past.

Hij heeft al veel gereisd in zijn leven en heeft familie in Amerika en Curaçao. Hij zou nog naar Suriname willen en zich verdiepen in de cultuur en gebruiken. Maar blijf je liever dichter bij huis? Dan gaat hij ook met plezier samen met jou naar de warme landen in Europa.

Als kind heeft hij gestotterd en is trots op de enorme ontwikkeling die hij sindsdien heeft doorgemaakt. In een groep heeft zijn stotterverleden nog wel invloed en zet hij zichzelf niet snel op de voorgrond. Heb jij begrip hiervoor en ben je geduldig? Dan wordt je geduld zeker beloond! En win je de liefde en aandacht van een toegewijde, eerlijke en attente man. Die altijd voor je klaarstaat en niet schroomt om je jas voor je op te hangen.

Personalia
Lengte: 1m95
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: grijsblond
Soort haar: krullen
Postuur: slank
Kledingstijl: casual
Type: attent, loyaal, lief, eerlijk
Opleiding: VBO
Woonplaats: Walcheren
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vriendelijke man

Wie zoekt hij?

Een lieve, actieve vrouw met een normaal postuur van VBO-MBO niveau.

Ben jij jonger dan 42 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem gezellig wat te gaan drinken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze attente, eerlijke man?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?