Vrolijke en sociale man (38)

Deze vrolijke man met een bourgondische inslag, voelt zich thuis onder Zeeuwen en Belgen. De aardige en toegankelijke mensen trekken hem aan. Met hem maak je ook makkelijk contact, hij is erg sociaal. Hij heeft familie en vrienden in Zeeland. En komt hier dan ook regelmatig. Hij is breed geïnteresseerd, o.a. in geschiedenis en andere culturen. En kan erg genieten van buiten zijn in de natuur, activiteiten in en op het water, wandelen en een hapje eten in een karakteristieke stad en barbecueën aan het Veerse Meer.

Hij heeft eerder lange relaties gehad en ervaring met samenwonen. En zou graag weer een leuke vrouw ontmoeten om gezellig samen mee door het leven te gaan. Een vrouwelijke ietwat bescheiden vrouw die houdt van een babbeltje en er graag op uit gaat, past goed bij hem. Hij staat ervoor open voor de liefde te verhuizen.

Je hebt aan hem een handige man, hij is technisch geschoold. Zijn trots zijn zijn twee voertuigen uit WO ll waaraan hij twee avonden per week sleutelt. Een paar weekends per jaar gaat hij met de voertuigen op pad en stippelt dan een mooie route uit door Nederland of België. Ga jij als zijn partner graag mee? Dat zou hij heel gezellig vinden. Maar elkaar de ruimte geven voor ieders hobby vindt hij belangrijker dan alles samen doen.

Je kunt op hem bouwen en hij ondersteunt je als je hulp nodig hebt, ook in het huishouden. Daarnaast heeft hij ook een romantische kant. En geniet ervan je een leuke dag te bezorgen. De organisatie hiervan kun je hem gerust toevertrouwen, want hij denkt altijd goed over dingen na.

Personalia
Lengte: 1m83
Kleur ogen: donkerbruin
Kleur haar: zwart
Soort haar: gemillimeterd
Postuur: slank
Kledingstijl: casual/netjes
Type: vrolijk, ondernemend, behulpzaam, sociaal
Opleiding: MBO monteur
Woonplaats: Zwijndrecht
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze vriendelijke man

Wie zoekt hij?

Een vrouwelijke, zorgzame vrouw die haar mening uit. Zonder kinderen, maar bij voorkeur wel met kinderwens.

Ben jij die lieve vrouw met een normaal postuur tussen +- 30 en 36 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem te picknicken bij een kampvuurtje? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze vrolijke, ondernemende man?

Heb je een vraag?