Spontane en eerlijke man (37)

Met deze man in je buurt is het altijd gezellig. Hij is een spontane, stoere verschijning. En staat positief in het leven. Zijn grote trots is zijn zoon van 6 die 3 dagen in de week bij hem woont. Hij is een betrokken vader die alles voor zijn kind overheeft. Een man die van aanpakken weet en die zijn schouders eronder zet als lid van het klusteam van de speeltuinvereniging.

De andere dagen in de week is hij onderweg als internationaal vrachtwagenchauffeur in de Benelux. Omdat hij dan veel zit, is hij zich ervan bewust dat hij daarnaast voldoende moet bewegen. Gelukkig is hij sportief aangelegd. En geeft bewegen hem een goed gevoel. Hij loopt regelmatig 10 km hard en doet aan spinning en fitness. Ook wandelt hij graag ’s avonds een rondje. Zijn ouders, die dichtbij wonen en met wie hij een goede band heeft, passen dan met liefde op.

Hij heeft een fijn leven: een mooi huis, hechte vrienden met wie hij graag naar een feestje gaat. Hij kan goed alleen zijn. Maar als je het hem vraagt, vindt hij het wel véél gezelliger samen. Hij heeft dit ervaren tijdens een eerdere langdurige relatie. Met een partner samen dingen delen en er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. Dat is wat zijn leven compleet maakt. Hij heeft in het verleden rondreizen gemaakt in Azië en Toscane en zou dat graag nog eens overdoen met een partner. Maar je kunt ook lekker thuis op de bank met hem een serie kijken. Want thuis is zijn rustige basis.

Een verzorgde vrouw met een lief karakter en een normaal tot slank postuur vindt hij aantrekkelijk. Als ze kinderen heeft, vindt hij dat helemaal prima. Hij heeft namelijk nog een kinderwens. Een groot gezin met 3 kinderen lijkt hem heel gezellig. Jou ook?

Personalia
Lengte: 1m80
Kleur ogen: blauw
Kleur haar: donkerblond
Lengte haar: kort
Postuur: normaal
Kledingstijl: casual
Type: spontaan, behulpzaam, eerlijk, lief
Opleiding: MBO
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze stoere man

Wie zoekt hij?

Een lieve, betrouwbare, verzorgde vrouw met een kinderwens. Die net als hij toe is aan een serieuze relatie.

Ben jij tussen 30 en 45 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem een rondje te lopen of uit te waaien op het strand? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze stoere, lieve man?

Menu
Chat openen
Heb je een vraag?