Sportieve en behulpzame man (35)

In een klein dorp in Zeeland woont deze fitte, sociale en sportieve man. Hij is opgeruimd, zowel qua uiterlijk, als in zijn eigen huishouden. Hij vindt zichzelf niet meer dan ‘normaal’. Deze bescheidenheid siert hem. Maar geloof mij: hij is ‘a real good catch!’

Voor zijn werk als monteur vertrekt hij ’s ochtends om kwart voor 6 richting de randstad om daar problemen met gas en warm water op te lossen. Hij houdt van het gezellige klantcontact. Om 4 uur is hij weer thuis. Dan trekt hij zich eerst een uurtje terug op zolder om te trainen. Hij is nu fitter dan ooit en wil dit graag zo houden. Een sportieve partner zou goed bij hem passen. Hij zou dan gezellig samen willen gaan wandelen of eens een balletje slaan.

Zijn broer, en vrienden die hij al jaren kent, zijn hem veel waard. Ze staan altijd voor elkaar klaar. En hij ziet ze ieder weekend. Met zijn broer speelt hij graag vragenspelletjes. En met zijn vrienden drinkt hij op zaterdag een lekker biertje na de voetbal. In een relatie vindt hij het belangrijk om elkaars vriendenkring te leren kennen. Maar ook dat zijn partner haar eigen dingen blijft ondernemen met haar vriendinnen.

Op materieel vlak heeft hij alles in het leven wat hij wenst. Maar zijn huis is te groot voor hem alleen. In een eerdere lange relatie van 9 jaar heeft hij samengewoond. Het lijkt hem weer heel fijn om gelukkig samen te zijn met een positief ingestelde vrouw. Samen op vakantie te gaan of een waargebeurde serie te kijken. En als het zo mag zijn, komen er wat hem betreft ook nog kinderen bij. Een normale, verzorgde vrouw met een eigentijdse kledingstijl die wel van een lolletje houdt, vindt hij aantrekkelijk. Voel jij je aangesproken? Neem dan snel contact op!

man 35 jaar
Personalia
Lengte: 1m84
Kleur ogen: lichtbruin
Kleur haar: blond
Lengte haar: kort
Postuur: gemiddeld
Kledingstijl: sportief, netjes
Type: sportief, behulpzaam, opgeruimd, gezellig, loyaal
Opleiding: MBO
Woonplaats: Schouwen-Duiveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sportieve man

Wie zoekt hij?

Een lieve, sportieve en zorgzame vrouw die positief in het leven staat.

Ben jij tussen de 29 en 35 jaar? En kijk jij er al naar uit met hem gezellig wat te gaan drinken? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sportieve, behulpzame man?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?