Stoere, zorgzame en assertieve man (30)

Heeft deze stoer ogende kerel je in zijn hart gesloten? Dan gaat hij voor je door het vuur. Dit ervaren zijn vrienden zo, want échte vrienden maakt hij voor het leven.

Deze harde werker is als hovenier in het groot groen fulltime in de buitenlucht bezig. Nadat het werk is gedaan, ontspant hij van films kijken. In zijn eigen hoekwoning heeft hij al een aardige collectie opgebouwd: van Frozen tot waargebeurde films over de tweede wereldoorlog. Daarnaast brengt hij graag een bezoek aan de bioscoop. De meeste wilde haren is hij naar eigen zeggen verloren, maar op zaterdag een drankje doen in een bruin café vindt hij nog steeds gezellig.

Hij is een man met verrassend veel kanten. Hij is lid van een schietvereniging. Maar vindt het ook leuk zijn vader te helpen met bloemzaden kweken. Uit een eerdere lange relatie heeft hij een nieuwe hobby overgehouden: stijldansen. Wie weet dans jij straks met hem de Tango of Engelse wals!

Samen elkaars behoeften openlijk kunnen bespreken en wederzijds vertrouwen vindt hij in een relatie heel belangrijk. Hij durft voor zijn mening uit te komen en schrikt niet terug voor een goede discussie. Jij ook?

Een vrouw die tegen een stootje kan en ook graag de handen uit de mouwen steekt past bij hem. Kun je lekker koken? Dan scoor je punten bij deze bourgondiër!

Hij heeft ervaren dat hij goed met kinderen overweg kan. En heeft dan ook een kinderwens. Als zijn partner deze ook heeft zou hij dat fijn vinden, maar het is geen must. Met hem kun je samengaan maar ook je eigen ding blijven doen. Hij is niet op zoek naar een kopie van zichzelf en waardeert verschillen in de ander.

Personalia
Lengte: 1m79
Kleur ogen: lichtbruin
Kleur haar: bruin
Lengte haar: kort
Postuur: stevig
Kledingstijl: casual
Type: zorgzaam, sterk, betrouwbaar, assertief
Opleiding: MBO
Woonplaats: Walcheren
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze stoere man

Wie zoekt hij?

Een zorgzame vrouw, bij voorkeur goed in proportie en met lang haar, die stevig in haar schoenen staat.

Ben je tussen +- 20 en 31 jaar? En kijk jij er al naar uit gezellig samen naar de film te gaan? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze stoere, zorgzame man?

Heb je een vraag?