Personal pakket

Ik ga actief voor jou op zoek naar een partner die bij je past. Alleen de beste match stel ik aan je voor. Ik let hierbij op jullie persoonlijkheden en overeenkomstige belangen. Uiteraard met oog voor jouw voorkeuren. Is het niet de eerste keer raak? Dan zoek ik voor je verder. Je mag rekenen op ten minste 4 passende partnervoorstellen. En persoonlijke begeleiding en evaluatie rondom je dates.

Wat is inbegrepen in dit pakket?
Intakegesprek bij jou thuis of andere gewenste locatie ± 2 uur
Persoonlijk opgemaakt profiel
Actieve zoektocht en matching door Connect2love
Minimaal 4 passende partnervoorstellen
Jouw profiel op social media en website (indien gewenst)
Jouw profiel in Love Alert van Connect2love (indien gewenst)
Advertentie in regionaal weekblad (indien gewenst)
Begeleiding en evaluatie rondom je dates
Iedere 2 maanden een tussenevaluatie

Dit pakket neem je af voor de duur van 18 maanden. De gevraagde vergoeding is € 175,- voor de intake inclusief het opstellen van je profiel. En € 850,- voor het relatiebemiddelingstraject.

Hoe werkt het?

Wil je weten of persoonlijke relatiebemiddeling bij je past? Vul dan het contactformulier in. Ik bel je graag terug voor een eerste telefonische kennismaking. Dit kost je niks! Direct contact met mij opnemen kan natuurlijk ook.

Is persoonlijke relatiebemiddeling een passende oplossing voor jou om je liefde te vinden? Dan plannen we een intakegesprek. Dit uitgebreide kennismakingsgesprek duurt ± 2 uur en voeren we bij voorkeur bij jou thuis. Hoe beter ik je leer kennen en weet wat jij belangrijk vindt in een partner, hoe groter de kans dat ik de ideale partner voor jou vind! Hebben we beiden het vertrouwen dat ik je verder kan helpen bij het vinden van jouw liefde? Dan maak ik een persoonlijk profiel van je op wat ik gebruik bij het matchen. Ik leg dit eerst ter goedkeuring aan je voor, voordat ik deze laat zien aan potentiële partners.

Jij wilt de béste match. Daarom kies je voor Connect2love datingbureau. Ik stel alleen potentiële partners aan je voor die het best bij jouw persoonlijkheid en voorkeuren passen. Daarnaast let ik op overeenkomstige belangen. En houd ik rekening met jullie no-go’s. Ik richt me op vrijgezellen die wonen in Zeeland en aangrenzende regio’s. Maar het is ook mogelijk dat ik daarbuiten op zoek ga als je dit wilt. Ik doe dit dan in samenwerking met andere gerenommeerde datingbureaus die dezelfde kwaliteit nastreven als Connect2love.

Hoe geweldig zou het zijn als ik binnen enkele weken jouw match heb gevonden! Maar je begrijpt ook dat liefde zich niet laat dwingen en hebt geduld. Ik neem iedere twee maanden contact met je op voor een tussenevaluatie. Je mag binnen 18 maanden minimaal 4 partnervoorstellen verwachten welke passen binnen het door jou gewenste profiel.

Ik heb aan jou en je potentiële partner elkaars profiel voorgelegd. Is er wederzijdse interesse? Wat ontzettend leuk! Dan plan ik in overleg met jullie een eerste ontmoeting. Uiteraard kun je bij me terecht voor begeleiding rondom je date.

Ik hoor graag van jullie allebei hoe jullie de eerste ontmoeting hebben ervaren. Geven jullie er een vervolg aan? Dan is dit hopelijk het begin van een mooie relatie en hebben we ons doel bereikt! We houden contact en evalueren in ieder geval na twee maanden. Blijkt het toch niet uit te pakken zoals gehoopt? Met de feedback die de voorgaande date heeft opgeleverd, ga ik dan verder op zoek naar dé match voor jou!

Andere pakketten

Wil je weten wat het Online pakket en Maatwerk pakket bieden? Kies dan één van de pakketten hieronder.

Hoe vind ik jouw liefde?
  • Eigen database van +300 vrijgezellen
  • Persoonlijk netwerk
  • Jouw profiel op social media en website (indien gewenst)
  • Jouw profiel in Love Alert van Connect2love (indien gewenst)
  • Advertentie in een regionaal dagblad (indien gewenst)
  • Netwerk van andere datingbureaus
  • Pro-actieve benadering van vrijgezellen
Heb je een vraag?