Over mij

Wie ben ik?

♥ Ema Nieuwenhuijze

♥ Een geboren en getogen Zeeuwse uit 1982

♥ Al meer dan 16 jaar gelukkig in de liefde

♥ Moeder van een vrolijke zoon

♥ Gediplomeerd datingcoach

♥ Oprichter Connect2love, datingbureau

‘Op ieder potje past een dekseltje’. Het is cliché, maar ik geloof hierin. Ik heb zelf inmiddels 16 jaar een fijne relatie. En ik gun iedereen de liefde! Maar het is niet vanzelfsprekend dat je je liefde zomaar tegen het lijf loopt. Je wordt opgeslokt door je werk, je hebt inmiddels je vaste vriendengroep en je gaat minder uit dan vroeger. Waar en wanneer kom je die voor jou speciale persoon dan tegen? En hoe herken je deze?

Sinds 2017 organiseer ik speeddates in Zeeland voor vrijgezellen boven de 30 jaar. Om de kans te vergroten hun partner te ontmoeten. En met succes: meerdere koppels zijn al jaren gelukkig samen! Maar er bleek behoefte aan meer. Ik kreeg vragen als: ‘Hoe pak je dat dan aan zo’n eerste date? En ken je misschien een datingbureau in Zeeland, want persoonlijke relatiebemiddeling past beter bij mij.’

Als voormalig studente Psychologie kriebelde het natuurlijk om daar een antwoord op te hebben. Want ik ben altijd al gefascineerd geweest door menselijk gedrag en wat wel en niet werkt in relaties. Daarnaast ben ik het meest in mijn element als ik de verbindende factor voor mensen kan zijn. En helemaal als dit leidt tot de liefde van hun leven! Daarom ben ik een opleiding tot datingcoach gestart. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en is mijn bedrijf in de liefde een feit: Connect2love datingbureau!

Ik neem graag de zoektocht naar jouw partner in Zeeland en aangrenzende regio’s uit handen. Doe je voordeel met mijn uitgebreide netwerk aan singles! Daarnaast deel ik graag mijn kennis over daten met je, zodat je met zelfvertrouwen op date gaat. Ook als je alles liever zelf in de hand houdt, bied ik een veilige online mogelijkheid om je in contact te brengen met vrijgezellen die serieus in je geïnteresseerd zijn. Ik neem graag contact met je op om je vragen over mijn werkwijze te beantwoorden. Of wanneer je je wilt inschrijven voor een pakket. Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken!

Heb je een vraag?