Online pakket

Ik maak een uitgebreid persoonlijk profiel van je op. Deze promoot ik op de website, op social media en in Love Alert van Connect2love. Vrijgezellen kunnen via Connect2love op jouw profiel reageren. Ik stuur alleen de serieuze reacties aan je door. Dus geen spam meer in jouw mailbox! Je legt zelf het vervolgcontact voor je date. Natuurlijk hoor ik graag van je hoe het is geweest!

Wat is inbegrepen in dit pakket?
Intakegesprek telefonisch/videobellen ± 45 minuten
Persoonlijk opgemaakt profiel
Jouw profiel op de website van Connect2love
Jouw profiel op social media en in Love Alert van Connect2love
Voorselectie serieus geïnteresseerde vrijgezellen door Connect2love
Jullie regelen onderling jullie date (geen actieve relatiebemiddeling)

Dit pakket neem je af voor de duur van 6 maanden. De gevraagde vergoeding is € 185,-. Verlenging is mogelijk voor € 75,- per 6 maanden.

Hoe werkt het?

Wil je meer weten over de voordelen van een online profiel bij Connect2love datingbureau? Vul dan het contactformulier in. Ik bel je graag terug voor een eerste telefonische kennismaking. Dit kost je niks!

Is een online profiel een passende oplossing voor jou om je liefde te vinden? Dan meld je je aan en plannen we een intakegesprek. Dit kennismakingsgesprek duurt ± 45 minuten en voeren we telefonisch of via videobellen. Voorafgaand vraag ik je alvast een vragenlijst in te vullen. Op basis van de informatie over jou en wat jij belangrijk vindt in een partner, maak ik een persoonlijk profiel van je op. Dit profiel is anoniem en leg ik eerst ter goedkeuring aan je voor. Ben je akkoord? Dan plaats ik je profiel op de website, social media en in Love Alert van Connect2love.

Ik selecteer de serieuze reacties op jouw profiel. En stuur je alleen de gegevens van vrijgezellen door die oprecht in je geïnteresseerd zijn. Dus geen spam meer in jouw mailbox!

Na ontvangst van de contactgegevens regelen jullie onderling jullie date. Er vindt dus geen relatiebemiddeling of evaluatie plaats. Natuurlijk hoor ik graag van je of je jouw match hebt gevonden!

Andere pakketten

Wil je weten wat het Personal pakket en Maatwerk pakket bieden? Kies dan één van de pakketten hieronder.

Heb je een vraag?