Sociale, open man (40)

Zo’n sociale man met een brede interesse in mens en maatschappij kom je maar zelden tegen. Bij hem is niets zwart-wit. Hij is empathisch en kan zich goed verplaatsen in anderen. Hij werkt 36 uur per week afwisselend in Breda en vanuit huis als lead-developer bij een bedrijf wat sociale impact maakt. Zijn collega’s omschrijven hem als een technisch specialist die kwaliteit nastreeft. Maar zich bovenal inzet om anderen te helpen groeien en verbeteren. Behulpzaamheid zit in zijn DNA. Ook voor zijn vrienden staat hij altijd klaar. Hij heeft al jaren hechte vriendschappen.

Deze ondernemende man gaat er regelmatig op uit en heeft aan hobby’s geen gebrek. Muziek is daarbij erg belangrijk. Hij gaat graag met vrienden naar een concert of festival en kan daarbij genieten van een paar speciaalbiertjes. Maar ook speelt hij zelf gitaar in een coverband. Sporten doet hij vooral recreatief en om in beweging te blijven. Hij tennist 1x per week en wil het hardlopen weer oppakken. Een vrouw die een gezonde levensstijl nastreeft vindt hij aantrekkelijk. En zij zou voor hem ook een goede motivatie zijn om dit samen vol te houden.

Het lijkt hem heerlijk aan het eind van de dag met zijn partner de dag door te nemen. Een vrouw met wie hij lief en leed kan delen maakt zijn vervulde leven compleet. Interesse in elkaars bezigheden vindt hij belangrijker dan alles samen doen. Maar hij maakt zeker graag tijd voor je vrij. Sta er niet van te kijken als hij je verrast door je spontaan uit eten te nemen of…

Personalia
Lengte: 1m85
Kleur ogen: bruingroen
Kleur haar: bruin
Lengte haar: kort
Baard: ja
Snor: ja
Postuur: volslank
Kledingstijl: casual
Type: sociaal, open, behulpzaam
Woonplaats: Zuid-Beveland
PS…

Klik voor leuke weetjes over deze sociale man

Wie zoekt hij?

Een lieve, zelfstandige en zorgzame vrouw. Die een relatie met hem ziet als waardevolle aanvulling op haar eigen leven.

Ben jij tot 41 jaar? Heb je MBO+ niveau? En kijk jij er al naar uit met hem te genieten van een etentje en een goed gesprek? Neem snel contact op!

Wil je kennismaken met deze sociale, open man?

Reageren is kosteloos. Nadat je hebt gereageerd, ontvang je per mail een vragenformulier met vragen over wie je bent en wat je belangrijk vindt in een relatie. Zijn jullie een mogelijke match? Dan stuur ik jouw antwoorden door naar die leuke vrijgezel. Als de interesse wederzijds is, gaan jullie gezellig op date. Veel plezier en geluk!

Heb je een vraag?